Tuna Sandwiches

 


Sandwiches for tuna lovers. Or even just for those that need a quick breakfast idea. These are tuna sandwiches made with only couple main ingredients and are made in 5 minutes! These are a life saver when you are running late in the morning. 




Cuisine: 

Kitchen: Julietta's Creations

Time: 5 minutes

Serving: 2-4 people (2-6 full size sandwiches)



Ingredients: 

  • 4-8 pieces Sliced bread 
  • 1-2 cans of tuna in a can
  • 1/2 cup shredded cheese (I use mexican)
  • 2-4 tbsp of mayonnaise
  • Salt & Pepper to taste



What You Will Need:

  • Medium Bowl 
  • Spatula
  • Toaster (if toasting)



Instructions How To Cook:

1) If you prefer toasted bread, go ahead and toast the bread.(Unless you want to toast it at the end with the assembled sandwich) Drain water from the tuna can and transfer in to a medium size bowl. Add 1/2 cup shredded cheese + 2-4 tbsp of mayonnaise, depending how creamy you like your filling to be. Season with salt + pepper to your taste. Mix everything with a spatula until well combined. Spread filling on each bread slice and top with another bread slice. Keep as is or slice in half for smaller sandwiches. You may serve this as is (my husband prefers this method) or another option is to lightly heat the sandwich so the cheese melts a bit. You choose whichever method works for you. And that's it! It's that simple. Enjoy yourselves. 


Storing: Refrigerate in a closed container

Freshness: Assembled - 1-2 days. Unassembled - 2-3 days.



Russian Version/Рецепт по-Русски:


Бутерброды с Тунцом



Ингредиенты:

  • 4-8 кусочков нарезанного хлеба
  • 1-2 банки тунца в банке
  • 1/2 стакана тертого сыра (я использую мексиканский)
  • 2-4 столовые ложки майонеза
  • Соль и перец по вкусу



Что понадобиться:

  • Средняя Миска
  • Шпатель
  • Тостер (при поджаривании)



Как приготовить:

1. Если вы предпочитаете поджаренный хлеб, поджарьте его. (Если только вы не хотите поджарить его в конце в собранным виде) Слить воду из банки с тунцом и переложить в миску среднего размера. Добавить 1/2 стакана тертого сыра + 2-4 столовые ложки майонеза, в зависимости от того, насколько сливочной начинкой вы хотите. Приправить солью + перцем по вкусу. Все перемешать лопаткой до однородного состояния. Намазать начинкой каждый ломтик хлеба и сверху положить еще один ломтик хлеба. Оставить как есть или разрезать пополам для бутербродов меньшего размера. Вы можете подавать его, как есть (мой муж предпочитает этот метод) или другой вариант - слегка подогреть бутерброд, чтобы сыр немного расплавился. Вы выбираете какой вариант вы предпочитаете. И это все! Это так просто. Приятного аппетита.


Хранение: Хранить в закрытом контейнере в холодильнике.

Свежесть: В собранном виде - 1-2 дня. В разобранном виде - 2-3 дня.