Tomato Soup & Grilled Cheese Sandwiches
Very quick Canned Tomato Soup Dip with grilled cheese sandwiches. Served together and sandwiches are dipped int the soup for juicer flavor.
Cuisine: American
Kitchen: Julietta’s Creations
Time: 15 minutes
Serving: 1 small pot
Ingredients:
- 1 family size Tomato Soup Can ( I use Campbell's)
- 5-7 sliced of white Bread
- Mozzarella cheese + mexican or cheddar or any other favorite cheese (sliced or shredded)
- Scallions, chopped
- 3-4 garlic cloves, minced
- Deli Ham (optional)
Tools Used:
- Small Pot
- Baking sheet
Directions:
1. Preheat oven to 400 F. Pour 1 family size tomato soup can in a small pot and heat according to label instructions. Remove from heat. Add chopped scallions and minced garlic and set aside.
2. Place bread sliced on a baking sheet with silicon mats or parchment paper for easy cleanup. Place a mixture of different cheese on each bread, about 2-3 slices or a good handful of shredded. Add couple slices of deli ham. Cover with another bread on top of the cheese and bake until cheese melts and bread is golden. 400 F for 5-10 minutes. Serve right away. Dip cheesy bread into tomato soup and enjoy the goodness.
Storing: Once at room temperature, store in refrigerator in a closed container
Freshness: 3-4 days
Russian Version/Рецепт по-Русски:
Томатный Суп С Плавленым Сыром
Ингредиенты:
- 1 банка томатного супа, большого размера (я использую Campbell's бренд)
- 5-7 ломтиков белого хлеба
- Сыр моцарелла + мексиканский или чеддер или любой другой любимый сыр (нарезанный или измельченный)
- Колбаса (по желанию)
Что понадобиться:
- Маленькая кастрюля
- Лист для выпечки
Как Приготовить:
1. Разогреть духовку до 400 ф (204 с) Вылейте 1 банку томатного супа в небольшую кастрюлю и разогреть согласно инструкции на этикетке. Снять с огня и отложить в сторону.
2. Поместить нарезанный хлеб на противень с силиконовыми ковриком или пергаментной бумагой для легкой очистки. Поместить разные сыры на каждый хлеб, около 2-3 ломтиков или горсть измельченного сыра. Пару ломтиков колбасы. Накрыть еще одним хлебом сверху сыра и выпекать, пока сыр не расплавится и хлеб не станет золотистым. 400 ф (204 с) за 5-10 минут. Подавать сразу. Макать сырный хлеб в томатный суп и наслаждайтесь вкуснятиной.
Хранение: при комнатной температуре хранить в холодильнике в закрытом контейнере
Свежесть: 3-4 дня