Tomato Soup & Grilled Cheese Sandwiches

 


Very quick Canned Tomato Soup Dip with grilled cheese sandwiches. Served together and sandwiches are dipped int the soup for juicer flavor.



Cuisine: American

Kitchen: Julietta’s Creations

Time: 15 minutes

Serving: 1 small pot



Ingredients:


  • 1 family size Tomato Soup Can ( I use Campbell's)
  • 5-7 sliced of  white Bread
  • Mozzarella cheese + mexican or cheddar or any other favorite cheese (sliced or shredded)
  • Scallions, chopped
  • 3-4 garlic cloves, minced
  • Deli Ham (optional)

Tools Used:


  • Small Pot
  • Baking sheet


Directions:


1.      Preheat oven to 400 F. Pour 1 family size tomato soup can in a small pot and heat according to label instructions. Remove from heat. Add chopped scallions and minced garlic and set aside.

2.      Place bread sliced on a baking sheet with silicon mats or parchment paper for easy cleanup. Place a mixture of different cheese on each bread, about 2-3 slices or a good handful of shredded. Add couple slices of deli ham. Cover with another bread on top of the cheese and bake until cheese melts and bread is golden. 400 F for 5-10 minutes. Serve right away. Dip cheesy bread into tomato soup and enjoy the goodness. 



Storing: Once at room temperature, store in refrigerator in a closed container

Freshness: 3-4 days



Russian Version/Рецепт по-Русски:

Томатный Суп С Плавленым Сыром



Ингредиенты:


  • 1 банка томатного супа, большого размера (я использую Campbell's бренд)
  • 5-7 ломтиков белого хлеба
  • Сыр моцарелла + мексиканский или чеддер или любой другой любимый сыр (нарезанный или измельченный)
  • Колбаса (по желанию)



Что понадобиться:


  • Маленькая кастрюля 
  • Лист для выпечки



Как Приготовить:


1. Разогреть духовку до 400 ф (204 с) Вылейте 1 банку томатного супа в небольшую кастрюлю и разогреть согласно инструкции на этикетке. Снять с огня и отложить в сторону.


2. Поместить нарезанный хлеб на противень с силиконовыми ковриком или пергаментной бумагой для легкой очистки. Поместить разные сыры на каждый хлеб, около 2-3 ломтиков или горсть измельченного сыра. Пару ломтиков колбасы. Накрыть еще одним хлебом сверху сыра и выпекать, пока сыр не расплавится и хлеб не станет золотистым. 400 ф (204 с) за 5-10 минут. Подавать сразу. Макать сырный хлеб в томатный суп и наслаждайтесь вкуснятиной.


Хранение: при комнатной температуре хранить в холодильнике в закрытом контейнере
Свежесть: 3-4 дня