Mini Cheesecakes
This super light and easy cheese cakes my sister-in-law shared with me I absolutely love! Kids love them too! This recipe is super easy to make and only includes couple simple ingredients.
Cuisine: Greek (Place of Origin)
Kitchen: Julietta's Creations
Time: 1 hour 15 minutes
Serving: 50-65 cheese cakes
Ingredients:
- 3 eggs
- ½ cup granulated sugar
- 16 oz cream cheese, softened
- 1/4-1/2 cup Heavy whipping cream + 2 tbsp sugar (whip for topping)
- 1/2 - 1 can of canned cherries
Tools Used:
- Mini cupcakes liners
- Piping bag
- 1-2 mini Cupcake Baking sheet
- Mixer
Directions:
1. In a bowl of an electric stand mixer blend 3 eggs with ½ cup sugar until pale in color. Add 16 oz softened cream cheese ( a little at a time) and mix until well incorporated, scraping down the sides of the bowl in the process.
2. Prepare your baking sheet by placing mini cup cake liners in each hole of your baking sheet.
3. Place about 1 tbsp of batter into each linear. About 1/2- 3/4 full of each liner. You want to give them room to rise up.
4. Bake at 350 F for 15-20 minutes or until the sides are lightly golden. Turn off the oven and leave in the oven for about 10-15 minutes until cooled.
5. Beat heavy whipping cream with 2 tbsp sugar until stiff peaks form. Transfer whipping cream to a piping bag and pipe on each cheese
cake. Top with 1 canned cherry. Serve & enjoy.
Storing: Store in refrigerator.
Freshness: Cheese cakes should stay fresh up to a week.
Russian Version/Рецепт по-Русски:
Мини Чизкейки
Ингредиенты:
- 3 яйца
- ½ ст. сахара
- Сливочный сыр на 16 унций, смягченный
- 1/4-1/2 ст. густых взбитых сливок + 2 столовые ложки сахара
- 1/2 - 1 банка Консервированная вишня
Что понадобиться:
- Мини кексы лайнеры
- Кондитерский Мешок
- 1-2 мини кекс противень
- Миксер
Как Приготовить:
1. В миске электрического миксера смешать 3 яйца с ½ стакана сахара до бледного цвета. Добавить размягченный сливочный сыр на 16 унций (немного за один раз) и хорошо перемешать, соскребая стороны миски в процессе.
2. Подготовить противень, поместив мини кексы лайнеры в каждое отверстие противня.
3. Поместит около 1 столовой ложки жидкого теста в каждую форму. Премерна 1/2–3/4 заполнено. Нужно оставить место чтобы они могли подняться.
4. Выпекать при температуре 350 ф (176 с) в течение 15-20 минут или пока стороны не станут золотистыми. Выключит духовку и оставьте в духовке на 10-15 минут до охлаждения.
5. Взбить тяжелые взбитые сливки с 2 столовыми ложками сахара до образования густых пиков. Переложите взбитые сливки в кондитерский мешок и нанести на каждый чизкейк. Сверху добавить по одной консервированной вишней на каждый чизкейк. Подавать и наслаждаться.
Хранение: Хранить в холодильнике.
Свежесть: должны быть свежими до недели.