Mini Beef Pies
Found this delicious recipe of rice and beef mini pies. This wonderful smell in the kitchen will make you want to try this. This recipe is not complicated and worth a try.
Cuisine: Spanish
Kitchen: Toriy Avey
Time: 2 hours
Serving: 12 pieces
Ingredients:
Dough:
- 1 ½ cups water
- ½ cup cooking oil
- ¾ tsp salt
- 3 cups all-purpose flour
Filling:
- 1 lb ground beef
- ½ onion, chopped
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp paprika
- ¼ tsp ground cumin
- 1/4 cup uncooked white rice
- 1/2 cup water
- 1 boiled egg, peeled and diced
- ¼ cup fresh parsley
- 1/8 cup sesame seeds
- 1/8 tsp black pepper
- ½ tbsp cooking oil for frying
Top Wash:
- Sesame Seeds
- 1 egg
Tools Used:
- Large saucepan
- Muffin Pan oil sprayed or buttered or baking sheet
- Large deep skillet
- Small pot
Directions:
1. To prepare the dough: In a large saucepan, add 1 ½ cups water + ½ cup oil + ½ tsp salt and bring all to a boil, mixing. Get 3 cups of flour ready. Once boiled, remove the pot from heat and quickly stir in 3 cups of flour with a wooden spoon until a soft dough forms. Remove the dough from saucepan to a clean table and knead until it no longer sticks.
2. Prepare muffin pan or baking sheets with parchment paper or silicon mats. Form dough into about 12 balls, about 2 inches. And 12 more balls but this time a bit smaller ones, than previous ones (about 1 ½ inches.) Place them on prepared baking sheets. Cover the baking sheet with plastic wrap and set aside.
3. Clean, wash and dry 1/2 an onion. Chop and set aside. Heat ½ tbsp of cooking oil in a large skillet and add chopped onions once it's hot and cook until soft and golden on medium heat. Add ground beef, ¼ tsp salt, ½ tsp oregano + ½ tsp paprika + ¼ tsp ground cumin. Continue cooking until the meat is fully browned and cooked through. Use a wooden spoon or spatula to help break up big pieces of meat. Reduce heat to low, and add ¼ cup water and 1/8 cup uncooked rice or ¼ cup rice and ½ cup water (my rice to water ratio is 1:2) Cover and cook for about 10-12 minutes or until rice is soft and all water is evaporated. Remove the skillet from heat and let cool slightly.
4. Meanwhile, place one egg in a small pot with water and bring to a boil (if you don't have an egg boiled already). Reduce heat to medium and cook for 10 minutes. Drain water and place in cold water to cool. Once cooled, dice the eggs and add them to the skillet + ¼ cup chopped parsley + 1/8 cup sesame seeds + 1/8 tsp black pepper. Mix everything until well combined. Taste and see if more salt is needed and set aside to cool.
5. Preheat oven to 400 F. Shape the larger balls into bowls with sturdy walls in your muffin pan about 2 ½-3 inches wide and 1 inch deep. Repeat with all of the larger balls. (An alternative way, you can you shape out your bowls by hand and bake on baking sheet .) Place a generous meat mixture in each bowl. Shape out or roll out the other small balls into a flat circle about 3 inches. Place on top of each bowl with mixture to cover each pie and tuck it in or shape as a pie and pinch the sides together.
6. In a small bowl beat 1 egg and brush the top and sides of all the pies and sprinkle with a pinch of salt & sesame seeds. Bake at 400 F for 35-40 minutes or until golden. Serve warm & Enjoy!
Storing: Once at room temperature, keep refrigerated in a closed container
Freshness: 3-4 days
Russian Version/Рецепт по-Русски:
Маленькие Пироги с Мясом
Ингредиенты:
Тесто:
- 1 ½ стакана воды
- ½ стакана + ½ столовой ложки растительного масла для жарки
- ¾ ч. л. Соли
- 3 стакана муки
Начинка:
- 1 фунт (454 г) говяжьего фарша
- ½ нарезанной луковицы
- 1 чайная ложка сушеного орегано
- ½ ч.л. паприки
- ¼ ч. л. Молотого тмина
- 1/8 - 1/4 стакана сырого белого риса
- 1 вареное яйцо, очищенное и нарезанное кубиками
- ¼ стакана свежей петрушки
- 1/8 стакана семян кунжута
- 1/8 чайной ложки черного перца
Для Смазки:
- Семена кунжута
- 1 яйцо
Что понадобиться:
- Большая кастрюля
- Противень с силиконовыми ковриками или пергаментной бумагой (Или протвине для кексов)
- Большая глубокая сковорода
- Маленькая кастрюля
Как Приготовить:
1. Чтобы приготовить тесто: в большой кастрюле добавить 1 ½ стакана воды + ½ стакана растительного масла + ½ чайной ложки соли и довести все до кипения, перемешивая. Подготовить 3 стакана муки. После закипания снять кастрюлю с огня и быстро добавить и перемешать деревянной ложкой 3 стакана муки до образования мягкого теста. Вынуть тесто из кастрюли на чистый стол и замесить тесто, пока оно не перестанет липнуть.
2. Подготовить противни с пергаментной бумагой или силиконовыми ковриками. Сформировать из теста примерно 12 шариков, примерно 2 дюйма или 5 сантиметра. Потом скатать еще 12 шаров, но на этот раз немного меньшего размера, чем предыдущие (около 1 ½ дюйма). Выложить их на подготовленные противни. Накрыть противень пищевой пленкой и отложить в сторону.
3. Лук очистить, вымыть и обсушить. Нарезать на кубики и отложить. Нагреть ½ столовой ложки растительного масла в большой сковороде, добавить нарезанный лук, когда масла нагреться, и обжарить до мягкости и золотистого цвета на среднем огне. Добавить говяжий фарш + ¼ чайной ложки соли + ½ чайной ложки орегано + ½ чайной ложки паприки + чайной ложки молотого тмина. Продолжать готовить, пока мясо полностью не подрумянится и не прожарится. Используйте деревянную ложку или лопатку, чтобы измельчить большие куски мяса. Уменьшить огонь на низкий и добавить 1/4 стакана воды и 1/8 стакана сырого риса или ¼ стакана риса и ½ стакана воды (моё соотношение риса и воды составляет 1: 2). Накрыть крышкой и готовить примерно 10-12 минут или пока рис не станет мягким и вся вода испарится. Снять сковороду с огня и дать немого остыть.
4. Тем временем поместить одно яйцо в небольшую кастрюлю с водой и довести его до кипения (если у вас яйцо еще не отварено). Уменьшить огонь до среднего и готовить 10 минут. Слейте воду и поместите в холодную воду для охлаждения. После охлаждения нарезать яйцо кубиками и добавить его в сковороду + 1/4 стакана нарезанной петрушки + 1/8 стакана семян кунжута + 1/8 чайной ложки черного перца. Смешать все до однородной массы. Попробуйте и посмотрите, не нужно ли больше соли, и отставит для охлаждения.
5. Разогреть духовку до 400 ф (204 с). Сформируйте большие шары как маленькие чашечки с прочными стенками примерно 2 ½-3 дюйма шириной и 1 дюйм глубиной. Повторить то же самое со всеми большими шарами. Верните их обратно на противень. (Вместо этого вы можете использовать форму для кексов.) Выложить щедрую мясную смесь в каждую чашечку. Сформируйте или раскатайте другие маленькие шарики в плоский круг около 3 дюймов. Выложить его на каждую чашечку с мясом, чтобы покрыть каждый пирог. Заправить его или сформируйте в виде пирога и сожмите стороны вместе. Повторить со всеми остальными.
6. В небольшой миске взбить 1 яйцо, смазать верх и боковые стороны всех пирогов и посыпьте щепоткой соли и семян кунжута. Выпекать при температуре 400 ф (204 с) в течение 35-40 минут или до золотистого цвета. Подавать теплым.
Хранение: после комнатной температуры хранить в холодильнике в закрытом контейнере.
Свежесть: 3-4 дня