Crab Salad


 
Light & Easy vegetable salad with crab sticks. Very easy, very quick to make. 



Cuisine:

Kitchen: RussianFood/Julietta's Creations

Time: 15 minutes

Serving: 1 medium plate (2-4)



Ingredients:


  • 4 crab sticks
  • 4 eggs
  • 1⁄2 can of a 15 oz corn can
  • 1⁄4 of an onion

  • 2-4 tbsp of mayonnaise
  • 1⁄4 cup of green onions
  • Salt to taste



Tools Used:


  • Bowl
  • Cutting board & knife
  • Pot
  • Egg Cutter, dicing cutter 



Instructions:


1.    Place 4 eggs in a small pot and fill it up with cold water so the eggs are fully submerged in water. Bring the pot to a boil on medium/high heat. Reduce heat to medium and cook for 10 minutes. After 10 minutes, remove the pot from heat and let sit at the bottom of your sink with freezing cold water running in the pot for 3-5 minutes (or give it an ice bath) until completely cooled. 


2.    Peel, wash and clean eggs. Dice eggs with an egg cutter or with a knife. Place in a bowl. Dice 4 crab sticks and place in the bowl. Chop and

dice 1⁄4 of an onion and add to bowl. Chop 1⁄4 cup of green onions and add to bowl. Open and drain the water from the corn can. Add half the can to the bowl. Add 2-4 tbsp of mayonnaise or to taste. Salt to taste. Mix and serve.


Storing: Keep refrigerated in a closed container

Freshness: 2-4 days




Russian Version/Рецепт по-Русски:


Салат с Крабовыми Палочками


Ингредиенты:


  • 4 крабовых палочек
  • 4 яйца
  • 1⁄2 банка кукурузы (1 банка кукурузы = 432 г)
  • 1⁄4 лука
  • 2-4 столовые ложки майонеза
  • 1⁄4 стакана зеленого лука
  • Солить по вкусу



Что понадобиться:


  • Миска
  • Разделочная доска и нож
  • Небольшая кастрюля
  • Резалка для яиц


Как приготовить:


1. Поместить 4 яйца в небольшую кастрюлю и залить холодной водой, чтобы яйца были полностью покрыты водой. Довести кастрюлю до кипения на среднем / сильном огне. Уменьшить огонь до среднего и варить 10 минут. Через 10 минут снять кастрюлю с огня и оставить на дне раковины и чтобы холодное вода лилась в кастрюлю примерна 3-5 минут (или покрыть всю кастрюлю льдом) до полного охлаждения.


2. Очистить, вымыть и почистить яйца. Нарезать яйца резалкой или ножом. Поместить в миску. Нарезать 4 крабовых палочек и положит в миску. Нарезать 1/4 лук кубиками и добавить в миску. Нарезать 1/4 ст. зеленого лука и добавить в миску. Открыть и слить воду из кукурузной банки. Добавит половину банки в миску. Добавить 2-4 столовые ложки майонеза или по вкусу. Солить по вкусу. Перемешать и можно подавать.


Хранение:
хранить в холодильнике в закрытом контейнере.

Свежесть: 2-4 дня