Braised Cabbage


Very easy Cabbage Filling that could be used for Pirozhki filling, pie or served as a side if your really love cabbage. 

  


Cuisine: Russian        

Kitchen: Julietta’s Creations

Time: 30-40 minutes

Serving: 1 large skill



Ingredients:


  • 1 medium cabbage
  • 1 medium onion
  • 2-3 medium carrots
  • Salt & Pepper
  • Oil for frying


Tools Used:


  • Cutting board & knife
  • Skillet with lid
  • Grater



Directions:


  1. Peel, wash, clean and dry onion, carrots, and cabbage. On a cutting board, chop cabbage and onion into thin strips. Transfer to a bowl. Using a grater, grate carrots into medium thin strips. Heat a large skillet over medium heat with about 1 tbsp of oil. Once skillet is hot Add onions, carrots and cabbage and cook on medium heat with a closed lid until soft and juice has come out, stirring.  (About 15-20 minutes) Remove lid and continue cooking and stirring until most of the liquid evaporates. ​If using this as a filling, I would recommend placing it through a sieve and remove as much liquid as you can before applying it into the pie or pirozhki. All done, it's that easy. 


Storing: Once at room temperature, refrigerate in a closed container

Freshness: 2-4 days


Russian Version/Рецепт по-Русски:

Тушёная Капуста



Ингредиенты:


  • 1 средний качан капусты
  • 1 средняя луковица
  • 2-3 средних моркови
  • Соль, перец
  • Растительное масла для жарки

 


 Что понадобиться:


  • Разделочная доска и нож
  • Сковорода с крышкой
  • Тёрка



Как Приготовить:


  1. Очистить, вымыть и высушить лук, морковь и капусту. На разделочной доске нарезать капусту и лук тонкими полосками. Используя терку, натереть морковь тонкими полосками. Разогреть большую сковороду на среднем огне с 1 столовой ложкой растительного масла. Добавить лук, морковь и капусту и тушит на среднем огне с закрытой крышкой. Тушить пока капуста не станет мягкой и пустят сок. (Около 15-20 минут) Снять крышку и продолжать готовить, пока большая часть жидкости не испарится. Если вы используете это в качестве начинки, я бы рекомендовал пропустить его через сито и удалить как можно больше жидкости.


Хранение: После того как оно остынет до комнатной температуре, хранить в холодильнике в закрытом контейнере

Свежесть: 2-4 дня