Braised Cabbage
Very easy Cabbage Filling that could be used for Pirozhki filling, pie or served as a side if your really love cabbage.
Cuisine: Russian
Kitchen: Julietta’s Creations
Time: 30-40 minutes
Serving: 1 large skill
Ingredients:
- 1 medium cabbage
- 1 medium onion
- 2-3 medium carrots
- Salt & Pepper
- Oil for frying
Tools Used:
- Cutting board & knife
- Skillet with lid
- Grater
Directions:
- Peel, wash, clean and dry onion, carrots, and cabbage. On a cutting board, chop cabbage and onion into thin strips. Transfer to a bowl. Using a grater, grate carrots into medium thin strips. Heat a large skillet over medium heat with about 1 tbsp of oil. Once skillet is hot Add onions, carrots and cabbage and cook on medium heat with a closed lid until soft and juice has come out, stirring. (About 15-20 minutes) Remove lid and continue cooking and stirring until most of the liquid evaporates. If using this as a filling, I would recommend placing it through a sieve and remove as much liquid as you can before applying it into the pie or pirozhki. All done, it's that easy.
Storing: Once at room temperature, refrigerate in a closed container
Freshness: 2-4 days
Russian Version/Рецепт по-Русски:
Тушёная Капуста
Ингредиенты:
- 1 средний качан капусты
- 1 средняя луковица
- 2-3 средних моркови
- Соль, перец
- Растительное масла для жарки
Что понадобиться:
- Разделочная доска и нож
- Сковорода с крышкой
- Тёрка
Как Приготовить:
- Очистить, вымыть и высушить лук, морковь и капусту. На разделочной доске нарезать капусту и лук тонкими полосками. Используя терку, натереть морковь тонкими полосками. Разогреть большую сковороду на среднем огне с 1 столовой ложкой растительного масла. Добавить лук, морковь и капусту и тушит на среднем огне с закрытой крышкой. Тушить пока капуста не станет мягкой и пустят сок. (Около 15-20 минут) Снять крышку и продолжать готовить, пока большая часть жидкости не испарится. Если вы используете это в качестве начинки, я бы рекомендовал пропустить его через сито и удалить как можно больше жидкости.
Хранение: После того как оно остынет до комнатной температуре, хранить в холодильнике в закрытом контейнере
Свежесть: 2-4 дня